Casting: 144 tuntia

2.4.2023 klo 11-15 Raision Teatteri (Juhaninkuja 3)

Syyskuussa 2023 Raision Teatterin pienellä näyttämöllä saa ensi-iltansa Pepe Hakalan käsikirjoittama ja ohjaama tragikomedia 144 tuntia. 

144 tuntia on komedialla höystetty draama kolmen sukupolven miehistä, joiden elämää seurataan 144:n tunnin, siis kuuden vuorokauden ajan. Teini-ikäinen Otto hakee omaa rooliaan maailmassa, ja painii elämää suurempien kysymysten kanssa, kuten kuinka lähestyä tyttöä. Oton isällä Kimmolla on omat murheensa, ja toisinaan kaiken muun ohella vanhemmuus jää toissijaiseksi. Kimmon appiukko Aimo kärsii yksinäisyydestä, ja on valmis menemään äärimmäisyyksiin asti saadakseen edes hetkeksi jonkun, jolle jutella. Pakkaa hämmentävät myös Kimmon uusi naisystävä Jenna, tämän tytär Sara, sekä Oton ystävä Topi.

Näytelmään etsitään seitsemää näyttelijää (iät ovat suuntaa antavia):

- keski-ikäinen nainen

- keski-ikäinen mies

- kaksi nuorta miestä

- yksi nuori nainen

- vanhempi mies

- yksi +18v näyttelijä, sukupuolella ei väliä

Kiinnostuitko? Tervetuloa mukaan!

Huom! Ilmoittauduthan castingiin etukäteen sähköpostitse ohjaajalle osoitteeseen pepehakala4@gmail.com. Näin varmistamme, että aika riittää kaikelle suunnitellulle tekemiselle! Voit ilmoittautua myös, jos casting-päivä ei sovi sinulle, mutta haluat muuten osoittaa kiinnostuksesi produktiota kohtaan. Ilmoittauduthan viimeistään 31.3. mennessä. 

Harjoituskausi on kaksi osainen: viikot 16-22 sekä viikot 32-37. Esityksen ensi-ilta on 16.9.2023. Yhteensä harjoituskertoja kertyy noin 40 kpl. Osa rooleista on pienempiä kuin toiset, joten harjoituskertojen määrä tulee osalla olemaan pienempi. Tämän voi ottaa huomioon myös omia aikatauluja pohtiessa ja castingiin ilmoittautuessa! 

Esityksen ohjaaja Pepe Hakala on turkulainen näyttelijä, näytelmäkirjailija ja ohjaaja. Hän on opiskellut näyttelijäntyötä East 15 Acting Schoolissa Lontoossa, näytellyt niin kameran edessä kuin teatterin lavoillakin, sekä kirjoittanut näytelmiä paitsi ohjattavaksi itselleen, myös tilaustyönä muille teattereille.